Ik geef eenmalig kleur

Na een klik op de doneerknop wordt u automatisch doorgestuurd naar Mollie. Een donatie via Mollie is voor ons anoniem. Daarom nu alvast onze hartelijke dank voor uw bijdrage aan een kleurrijk leven van een cliënt van de Zorgboog!

Ja, natuurlijk doneer ik!

Kies het gewenste bedrag:


Totaal: € -

Bedankt dat u mijn leven kleur gaf

Lees hieronder de ervaringen van alle mensen die we al geholpen hebben.
“De Tovertafel is een echte aanwinst. Bewoners worden er vrolijk van en de kamer fleurt helemaal op van de spellen die je kunt spelen. Een mevrouw moet altijd zo lachen om de Tovertafel dat de tranen over haar wangen rollen. Dit geluksmoment kleurt haar dag.”
Medewerker
“Ik zorg graag voor dieren. Had thuis een hond, wat bokjes en kippen. Maar ik woon niet meer thuis en ik miste mijn dieren. Nu hebben we dankzij ‘Vrienden kleuren je leven’ een dierenweide gekregen. Ben er elke dag gelukkig mee, mijn medebewoners trouwens ook.”
Cliënt
“Ayoub werd geboren in een gezin dat nog maar net in Nederland was. Toen ik er kwam om over de bevalling te praten, schrok ik van de armoede. Voor het aanstaande kindje was er helemaal niets; geen bedje, geen kruik, geen kleertjes … Samen met mijn omgeving heb ik wat spulletjes verzameld. Kleur voor Ayoub is in een warm bedje slapen.”
Medewerker
“Het was geweldig om weer eens in een museum te zijn. Sinds mijn man is overleden, doe ik zulke uitstapjes nooit meer. Zo fijn dat ik nu kan aansluiten bij een groep leeftijdsgenoten met dezelfde interesses. Cultuur kleur mijn leven.”
Lid ZBE
Arrow-up